Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El lloc on el València realitzarà la pretemporada

Per Blanquinegres · 13 Juny, 2023

El mercat ja ha començat al València i novament la política del club tornarà a estar condicionada per la seua economia. Diverses partides d’ingressos es redueixen: per competició, per drets de televisió i, llevat que es trobe un patrocinador per Cazoo, també els comercials. D’aquí ve que l’escenari contemple vendes com les de Mamardashvili i Musah. Però hi ha situacions salarials que condicionen i que podrien implicar un altre tipus d’eixides.

I en tot eixe moviment de mercat, arriba la planificació esportiva. El València en poc més de dos setmanes tornarà als entrenaments i en aproximadament un mes començarà l’stage que tindrà diferents cares noves en la plantilla.

Tal com ha informat El Desmarque  i ha pogut confirmar Blanquinegres, el València té decidit, a falta de la confirmació de l’entrenador de la pròxima temporada, que tornarà a la zona dels Alps com ja va ocórrer amb Gattuso o amb Marcelino en anys anteriors. La pretemporada amb Bordalás es va fer a Oliva.

Ara mateix hi ha tres destins possible entre Suïssa i Àustria que es donaran a conéixer en els pròxims dies. La idea és començar l’stage després d’uns dies d’entrenament a Paterna i ser allí a mitjan mes de juliol, per a estar segur el cap de setmana del 15-16 de juliol a Suïssa o/i Àustria i començar a rodar el projecte de la 2023-24.