+  ACTUALITAT  

El Llevant no vol pactar el preu de les entrades del derbi i les posa a 30 €

Per Pere Alapont · 12 Novembre, 2014

El Llevant Unió Esportiva no vol saber res de pactes entre els clubs valencians a l’hora de fixar el preu de les entrades per als derbis i ha establit l’excessiva quantitat de 30 euros per als aficionats valencianistes que vulguen estar presents al partit del diumenge 23 de novembre.

No és la primera vegada que l’equip d’Orriols es desentén de l’acord amistós entre els nostres equips. La temporada passada ja va posar les entrades per al partit del Ciutat del València a 25 euros, quan en la primera volta el València havia venut les seues per als aficionats llevantinistes a 15.

Sense anar més lluny, amb 30 euros l’aficionat blanquinegre va gaudir d’entrada, autobús i dinar per a l’encontre davant el Vila-real de fa dos setmanes. Aquesta xifra provocarà que molts seguidors es pensen apropar-se a l’estadi dels granotes a presenciar l’encontre entre els dos equips veïns. També s’haurà que veure la reacció de la ‘Curva Nord’, que fa uns dies anuncià que si el Llevant s’excedia amb el preu, els integrants de la grada d’animació animarien des de fora de l’estadi.