Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Llevant i el Vila-real no cobraran per les entrades, el València sí

Per Pablo Marquez · 15 Maig, 2021

El pròxim diumenge Mestalla tornarà a obrir les portes per a l’entrada del públic. Els aficionats estan desitjant tornar a pujar les escales del camp valencianista i asseure’s en el seu lloc per a animar al seu equip i buscar una nova victòria. No obstant això, s’ha produït una gran diferència entre els clubs de la Comunitat Valenciana a l’hora de gestionar la tornada dels aficionats als estadis.

El València CF va presentar una campanya d’abonaments en la qual donava a escollir tres opcions per a veure quin tornava abans a Mestalla en cas que la tornada fora per a un grup reduït d’aficionats. Com la directiva valencianista tenia clar que tots els aficionats no podrien entrar al llarg d’esta temporada, varen prendre la decisió de renovar automàticament a tots de forma gratuïta. Esta mesura va ser acceptada per tota l’afició, ja que era impossible poder entrar a Mestalla.

El Vila-real i el Llevant han ficat les entrades gratuïtes

Però esta setmana el València ha pres la decisió de ficar preus als aficionats per a entrar a Mestalla. L’entrada més barata val quinze euros i la més cara trenta-cinc, amb el descompte aplicat. L’afició té ganes de tornar a Mestalla i poder gaudir dels partits del València CF en directe.

No obstant això, els aficionats valencianistes han vist com els altres clubs han decidit que els aficionats puguen entrar de forma gratuïta. El Llevant i el Vila-real han volgut tindre un detall amb els seus aficionats i han regalat les entrades per a poder omplir l’aforament i poder tornar als estadis amb alegria després d’un moment tan complicat per a tots.

L’afició pensa que el València podria haver tingut un detall amb ells, després de la temporada que ha realitzat l’equip. Ara mateix, el València ha obert el termini per als aficionats que varen escollir la segona opció. Açò suposa que no tots els sis mil aficionats que varen agafar la primera opció han volgut pagar una entrada per a accedir a Mestalla.