ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El Leicester City lidera la carrera per Mamardashvili

Per Sergio Botella · 05 Abril, 2023

Giorgi Mamardashvili és una de les grans sensacions del València en les dues últimes temporades. El georgià ha sigut l’amo de la porteria del València des que aprofitara l’oportunitat que li va donar Bordalás la temporada passada.

Amb les seues grans actuacions, ha salvat a l’equip en molts moments i això no ha passat desapercebut. Gràcies a la seua joventut, se li veu com un dels porters amb més projecció d’Europa i ha provocat que grans clubs anglesos s’hagen fixat en ell.

El representant del porter s’ha reunit amb diversos equips anglesos, entre ells el Chelsea o el Manchester United. Però, tal com ha informat Fabrizio Romano, l’equip que sembla estar liderant aquesta carrera per fer-se amb els serveis del georgià és el Leicester City.

L’equip que fora campió de la Premier League en 2016 cerca un líder en la porteria després de l’eixida del seu capità Schmeichel el passat estiu i sembla ser que s’han fixat en Mamardashvili. El Leicester actualment ocupa la 19º plaça de la Premier League i mantindre la categoria és clau per a tindre opcions de fitxar el porter georgià que comença a tindre molts interessos.

El porter del València va renovar aquesta mateixa temporada fins a 2027 amb la clàusula de 100 milions d’euros, però aquest estiu sembla que és l’assenyalat perquè abandone un club al qual va arribar per 850 000 euros.