ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Leeds United vol a Rodrigo

Per Pablo Marquez · 21 Agost, 2020

L’equip anglés entrenat per Marcelo Bielsa ha tornat a la Premier League setze anys després. El Leeds United té la intenció de realitzar una bona inversió per a incorporar jugadors que puguen donar el nivell necessari per a competir en la lliga.

Segons ha informat el periodista italià, Gianluca Di Marzio, el Leeds United està molt interessat en Rodrigo Moreno. L’equip anglés coneix les dificultats econòmiques del club de la Capital del Túria i és conscient que tenen el desig de vendre a Rodrigo.

PETICIÓ EXPRESSA DE MARCELO BIELSA

L’entrenador argentí, el qual va realitzar un grandíssim paper entrenant a l’Athlètic Club, pensa que Rodrigo Moreno és perfecte per al joc del seu equip. Marcelo Bielsa combina molt bé la pressió amb el joc entre línies i Rodrigo es maneja a la perfecció en eixa demarcació.

De fet, el Leeds United començarà la Premier League el dia dotze de setembre davant el Liverpool. Marcelo Bielsa vol que per a eixa data, Rodrigo Moreno ja siga jugador del Leeds United. Per tant, l’equip anglés prepararà una oferta pel davanter valencianista.