+  ACADÈMIA GLOVAL  

El Juvenil B cau a semifinals del FIC d’Indonèsia (1-3)

Per Blanquinegres · 12 Gener, 2015

El conjunt blanquinegre ha caigut a la prorroga davant Estudiantes de la Plata argentí.

 

L’equip valencianista de l’Acadèmia GloVal, dirigit per Miguel Grau, que es troba a Indonèsia participant a la Frenz Internacional Cup per a sub-18, ha caigut a les semifinals del torneig celebrat a la ciutat de Palembang situada al país del sud-est asiàtic, davant el conjunt ‘pincharrata’ de Buenos Aires, Estudiantes de la Plata per 1-3 després de 120’.

Certament, els blanquinegres han trobat moltes dificultats al llarg de tot el partit. Els argentins han sabut dominar durant el temps reglamentari de joc. Afortunadament per als nostres, els argentins no han sabut trencar el cadenat de la porteria defensada per Jorge Chanza, porter del Juvenil B valencianista. Estudiantes ha gaudit de les millor oportunitats, però amb el temps reglamentari el marcador encara es trobava sense estrenar, 0-0.

Al 30 minuts extra, el València Juvenil B ha acabat claudicant i els argentins han acabat amb les esperances fent 3 gols, dos d’ells amb una diferència de poc més d’un minut. A l’últim minut de l’extra time, els blanquinegres han fet el gol de l’honor per tancar una bona experiència a un dels tornejos més prestigiosos al futbol base (1-3).

Participar a un torneig d’este tipus, lluir el nom del València per tota Àsia, és a més, un al·licient per dotar de valor la marca VCF, que a més, d’este mode es veu expandida en un dels mercats més emergents i on més ànims posarà el VCF per expandir-se com és el continent asiàtic. La mà del nou propietari, Peter Lim, també ajudarà de segur. A més a més, esta bona actuació blanquinegra al campionat internacional deixarà un bon pessic econòmic, un premi dotat en 12.500$.