+  ACADÈMIA GLOVAL  

El Juvenil ‘A’ arranca el seu debut a la Youth League: VCF-Zenit

Per Blanquinegres · 16 Septembre, 2015

La participació del VCF a la Lliga de Campions porta altre premi de molt de prestigi per a l’Acadèmia GloVal. Tots els equips participants a la Champions League tenen un bitllet per fer participar al seu equip de categoria juvenil a la Youth League, que reuneix a les pedreres més potents i emergents del futbol base al continent europeu. Així pues, el Juvenil ‘A’ de Miguel Angel Angulo, demà debuta a esta prestigiosa reunió sub19, per 1a volta. Tot un reforçament cap al model ‘GloVal’ del conjunt blanquinegre.

Este camí, té com a acompanyats als mateixos tres rivals del conjunt de Nuno a la fase de grups, Zenit, Olympique de Lió i Gent. D’esta forma, la primera jornada ens depararà un VCF Juvenil A-Zenit de Sant Petersburg. Un partit que arrancarà a les 16h de la vesprada a l’estadi Antonio Puchades de la Ciutat Esportiva de Paterna i que podrà seguir-se també a traves de les ones de VCF Ràdio.

Els d’Angulo arriben a este tret d’eixida amb una dinàmica molt positiva i més després d’haver fet desaparèixer al Llevant el passat cap de setmana per 4 gols a 0. A més, el tècnic asturià podrà sumar noms que de normal actuen amb el Mestalla però que per normativa poden baixar i tirar una mà a esta recent competició creada per mostrar al món futbol els noms i cognoms de les futures estreles del món de la pilota. Parlem d’Antonio Sivera, que entrena amb el primer equip, a l’igual que Fran Villalba, Toni Lato, Carlos Soler, Toni Martínez, Fran Navarro o Rafa Mir integrats a la dinàmica de grup del filial del Curro Torres.