ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El jugador que vol adquirir el València en propietat en gener

Per Blanquinegres · 23 Novembre, 2023

El València necessita reforçar-se en el mercat d’hivern per a poder competir en condicions en la recta final de la temporada, donada la curta plantilla planificada per Meriton per al desenvolupament d’aquesta lliga 2023/2024. El propi Baraja confirma en cada roda de premsa la importància d’incorporar jugadors en gener, i a preferir els de caràcter ofensiu.

Corona no ha afirmat en les últimes entrevistes si el club fitxarà en el mercat hivernal perquè Lim encara no ha autoritzat res. La presidenta del València, Lay Hoon, es troba a Singapur, on s’ha reunit amb Peter Lim i li ha posat damunt de la taula les opcions que des de la ciutat de València es barallen com a reforços en gener.

Lay Hoon li ha comentat a Peter Lim que la direcció esportiva valencianista vol incorporar al jugador madridista Peter Federico en el mercat d’hivern. La idea del club és adquirir el jugador en propietat: cedit en gener i amb una clàusula per a comprar-lo en juny.  El València ja tindria un acord econòmic amb el jugador des d’agost, per davall de les quantitats que li ofereixen altres equips com el Getafe, segons ha informat Héctor Gómez en Tribuna Deportiva.

El València també estaria intentant aconseguir un acord amb el jugador del Racing Club de Ferrol, Carlos Vicente, perquè arribe a l’entitat a cost zero. Lay Hoon, a més de presentar-li a Peter Lim les opcions de Peter Federico i Carlos Vicente, estaria intentant que el màxim accionista d’una tercera llum verda per a l’arribada d’un altre jugador al juny a cost zero.

Les operacions que baralla el València són de quantitats econòmiques molt baixes. La intenció és que Peter Federico arribe en qualitat de cedit i el club puga incorporar-lo de nou a l’estiu per una quantitat econòmica menor, i Carlos Vicente arribaria a cost zero perquè el seu contracte finalitza el 30 de juny.

El València maneja diferents opcions que compleixen els paràmetres requerits per Rubén Baraja, però no pot realitzar cap operació perquè fins al moment, Peter Lim no ha validat cap opció. L’entitat valencianista incorporarà jugadors quan el màxim accionista done l’ordre des de Singapur.