ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El jugador que pot arribar al partit del dissabte

Per Alejandro Fernandez · 07 Febrer, 2023

El València complirà el divendres 3 mesos sense aconseguir una victòria en lliga, des del 3-0 a Mestalla en l’últim partit abans de l’aturada del mundial. És l’únic equip que no ha guanyat en la competició de lliga des del mundial, i els problemes no paren entre les lesions, la destitució de Gattuso i les dues derrotes en quatre dies amb Voro al capdavant.

Després de les males notícies que ronden entre el valencianisme, aquesta setmana arriba una bona per la volta d’un jugador al camp. Justin Kluivert estarà el dissabte a Mestalla i serà un més de la plantilla per a disputar el partit corresponent a la jornada 21 de lliga contra l’Athletic. El neerlandés ha deixat arrere la lesió que li va impedir estar en el partit de Copa i en els dos últims de lliga.

Voro recupera a un jugador jove, un dels més importants en l’atac de l’equip, amb verticalitat i que té al cap la porteria. També s’espera que la volta de Thierry Correia siga propera, però de moment no està disponible per a les ordres de l’entrenador de l’Alcúdia.