Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El jugador que podria fitxar el València gràcies al descens de l’Espanyol

Per Blanquinegres · 02 Juny, 2023

El mercat de fitxatges comença a moure’s una vegada els equips van aconseguint els seus objectius o, per contra, ja no poden materialitzar-los. No obstant això, el València té tot absolutament parat a l’espera de conéixer si l’equip de Rubén Baraja juga la pròxima temporada en primera o en segona divisió.

Però encara que l’equip aconseguisca l’anhelada permanència no ens podem enganyar i és que el València tornarà a acudir a un mercat de fitxatges “low cost”. Un dels equips on pot intentar aconseguir algun jugador és el ja descendit Espanyol.

Un d’eixos jugadors interessants és Sergi Darder. El club català ha situat el preu d’eixida en 10 milions d’euros. Pretendents no li falten i València, Betis o Rayo Vallecano, a més del RCD Mallorca, ja haurien preguntat per la seua situació, segons informa el diari balear Última Hora.

Aquestes xifres econòmiques semblen que el club che no podria arribar, però és que el contracte de Darder guardava una clàusula deslliuradora en cas de descens. Segons revela Mundo Deportivo, podria eixir cedit a un altre equip si el club de destí es fa càrrec de la totalitat de la seua fitxa. Ací pot entrar en joc el club de Mestalla