ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El jugador que ha tornat hui als entrenaments del València

Per Manel Rumbau · 09 Juliol, 2024

Els futbolistes del Valencia CF van tornar ahir de les seues vacacions per a iniciar la pretemporada 24-25. I és que després de passar les proves mèdiques i d’esforç durant la setmana passada, alguns dels futbolistes del València ja han començat la pretemporada a la Ciutat Esportiva de Paterna.

Amb açò pel mig, ahir va ser el primer dia per a Stole Dimitrievski com a valencianista. A més, altres jugadors de l’Acadèmia que van entrenar el primer dia son Rubén Iranzo, Álex Serradell, Diego Moreno, Ali Fadal, Vicent Abril, Borja Calvo, Javi Pamies, David Otorbi i Martín Tejón.

Pel que respecta a este matí, en el que és el segon dia d’entrenaments a Paterna, Cenk Özkacar ha sigut la gran novetat per a Baraja al haver tornat ja de les seues vacances. El central turc, d’esta forma, torna a València amb el club de Mestalla tenint com a objectiu la seua eixida durant este mercat d’estiu. 

Eixida que s’ha complicat i molt per a l’entitat valencianista, ja que la no participació del jugador amb la seua selecció a la Eurocopa 2024 ha impossibilitat, en gran mesura, que Cenk puga revaloritzar-se i el València, d’esta forma, poder recuperar gran part de la inversió que es va fer per ell l’estiu passat quan va pagar 5 milions d’euros a l’Olympique de Lió pels seus serveis.