ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Justin Kluivert entrena amb el grup i vol aplegar al partit de demà a Mestalla

Per Marc Santiago · 02 Maig, 2023

Des que es va lesionar el passat mes d’abril durant el partit contra l’Almeria, Justin Kluivert ha estat recuperant-se i treballant en solitari per a poder tornar com més prompte millor i poder ajudar a l’equip en aquesta recta final de la temporada. L’holandés era el jugador en millor forma del conjunt valencianista abans que es lesionara, participant activament en atac i marcant gols importants com per exemple el que va donar la victòria davant l’Osasuna.

A l’entrenament d’ahir vam poder comprovar que Kluivert va saltar a la gespa amb el grup i va realitzar la part física i els exercicis d’escalfament amb baló juntament amb els seus companys. El futbolista de la Roma cedit al València vol estar demà i està preparant-se seriosament per a poder aplegar.

El partit contra el Villarreal és un dels més crítics de la temporada, ja que el València no pot permetre’s fallar i els groguets venen amb la necessitat de guanyar per a no despenjar-se de la lluita per la Champions LeagueKluivert ho sap i vol ajudar a l’equip encara que siga per a eixir uns minuts. Els de Baraja tornaran aquesta vesprada als entrenaments i veurem si l’holandés dóna bones sensacions a l’equip tècnic per a poder entrar a la convocatòria.