ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El jove canterà aplega a 100 partits amb el primer equip la temporada on lluita per la salvació

Per Marc Santiago · 02 Maig, 2023

Toni Lato està tenint un any un poc estrany en el València CF, ja que sobre ser la temporada on més minuts ha disputat, on ha intervingut en més accions de gol, on més titularitats ha tingut i on millor ha jugat en general, és la temporada on segurament no renove amb l’equip i on pitjor està la situació esportiva del club.

Lato va complir el passat partit contra el Cadis 100 partits amb el primer equip, des que va debutar de la mà de Marcelino fins ara, amb diverses cessions pel mig a l’Osasuna i al PSV, el valencià sempre que ha jugat ho ha donat tot.

El canterà duu una temporada on ha tingut una gran importància, primerament amb Gattuso, qui deia que seria el gendre perfecte per a qualsevol pare, on va aplegar a jugar inclús de mig-centre i qui comptava molt amb ell. Amb Voro també va disputar prou minuts i ara amb Baraja pareix que és un dels jugadors fixos per als canvis.

Tot i això, des del club li van oferir la renovació amb una gran rebaixa salarial (tenint un salari actual gens alt), cosa que va fer que el valencià la rebutjara. A més, l’interés d’equips com el Getafe al mercat hivernal va fer que Lato es plantejara la seua eixida en vàries ocasions.

Esperem que des del club milloren aquesta oferta i es posen d’acord totes les parts, ja que Lato és un jugador de la casa que ho dona tot per l’escut i que val la pena tindre en situacions complicades com les que viu el València dia a dia