ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Granada elevarà una queixa al Comitè Tècnic d’Àrbitres pel penal pitat sobre Hugo Duro

Per Joan Marc García · 06 Novembre, 2023

El València va guanyar per la mínima al Granada en el partit corresponent a la 12a jornada de LaLiga. El conjunt de Baraja va guanyar un enfrontament marcat per la igualtat i les poques ocasions que van disposar ambdós equips. Tot i això, el club de Mestalla va ser capaç de sumar 3 punts clau amb un gol de Pepelu des del punt de penal.

Amb aquest resultat, el conjunt valencianista es situa 8º a la classificació lliguera amb 18 punts de 36 possibles.

El València va guanyar el partit amb un penal molt polèmic sobre Hugo Duro. L’entrenador del Granada, Paco López, va parlar sobre el penal del València en roda de premsa:”És increïble. L’àrbitre que està en el VAR, no sé si el Granada li ha fet alguna cosa. El penal és de risa, el teatre de Hugo Duro és de risa, no sé com un àrbitre pot pitar això. No sé quin és el criteri que utilitzen els àrbits. He sigut un autèntic defensor dels àrbitres i del VAR, però crec que ja està bé”.

L’entrenador també va parlar sobre una entrada que va fer Paulista i que podria haver sigut roja: “L’entrada és una roja impepinable, l’entrada és expulsió claríssima amb els dos peus per davant. Per molt menys van expulsar a Lucas Boyé fa unes setmanes”.

Ara, amb tota aquesta polèmica, i segons ha informat Relevo, el Granada durà a terme una queixa al CTA i demanarà els àudios entre l’àrbitre i el VAR durant el penal que es va assenyalar sobre Hugo Duro a Mestalla.