ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Govern valencià dona per perdut el Mundial

Per Blanquinegres · 02 Abril, 2024

El Mundial 2030 s’allunya cada dia més de la ciutat de València i és el Govern valencià (Generalitat valenciana) ja dona per perdut el mundial el mes d’abril.

Encara que és una opinió que encara no tenen intenció d’expressar-la en públic, fonts oficials de la GVA així ho confirmen, tal com va informar durant el dia d’ahir el programa “Sin Ataduras”.

La GVA esperarà que siga l’RFEF qui comunique oficialment que València està descartada oficialment. No obstant això, la realitat és el València C.F no s’ha compromés abans del 31 de març, data clau.

En la candidatura valenciana la formen quatre institucions: la Generalitat, l’Ajuntament, la Federació valenciana de Futbol i el València C.F. El club és la més important, ja que és qui ha de garantir que l’estadi estarà acabat abans de 2030. Mentrestant, la GVA és qui actua com a mediador.

“Si no hi ha cap tema polític que jo desconega, serem seu al 100%. Tots els membres de la Comissió del Mundial 2030 ens han dit que qui arribara al 31 de març sense tota la documentació aportada passaria a una zona grisa”, va afirmar el president de la Federació Canària de Futbol.

En eixa situació es troba el Nou Mestalla. A 31 de març el València no s’ha compromés i no ho farà fins que no estiguen aprovades les fitxes urbanístiques, una situació que l’alcaldessa ja va dir que no es produiria ni el mes de març ni el d’abril.