Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

El gol blanquinegre als peus de quatre homes

Per Blanquinegres · 12 Abril, 2016

Amb tant de problema en dinàmica de joc, la faceta ofensiva del VCF estava passat desapercebuda. Els gols eren l’últim dels problemes que més preocupaven al si del valencianisme. Justament però, en el millor partits dels blanquinegres de tota la temporada, el partit davant el Sevilla, va certificar que per fer alçar als aficionats del seu seient  feia falta més que sang, suor i llàgrimes.

Massa ocasions i arribades va tindre que generar el VCF diumenge passat per tal de poder batre als de Unai Emery per dos gols a un. Ara amb més tranquil·litat que la viscuda fins fa uns dies, respecte la salvació, l’èxit golejador fins ara, a falta de 6 jornades per disputar-se, es queda en 68 gols convertits, 36 d’ells a la Lliga, 17 en les curtes experiències per Europa i 15 a la Copa del Rei.

Este bagatge, trist, comparat amb altres registres d’altres temporades, ha quedat suportat en la seua major part per 4 jugadors que entre tots ells s’han encarregat de convertir més del 70% del gols valencianistes en la 15/16. Estos noms són els del Álvaro Negredo amb 12 dianes, 11 de Paco Alcácer, 10 de Dani Parejo i 7 del jove de Vigo, Santi Mina. 4 homes per sumar 40 gols en competicions oficials al llarg del present curs que ja encara la seua recta final.

Amb la calma que es preveu al llarg de les properes setmanes, el valencianisme haurà de fer reflexions per tal de poder millorar estos registres de cara a la pròxima temporada en la que s’espera no repetir l’esperpent viscut enguany.