Sin categoría  

El Gil Vicente vol furtar-li 3 milions al València

Per Blanquinegres · 10 Març, 2023

La passada temporada de la Primeira Liga, Darwin Núñez va ser el rei del gol a Portugal amb 26 dianes. A l’actual futbolista del Liverpool li van acompanyar en el podi Mehdi Taremi (Porto, 20 punts) i Ricardo Horta (Braga, 19). Darrere d’ells es va situar un Fran Navarro Aliaga (València, 1998) que amb els seus 16 gols va superar els 15 de Mario González (Tondela en la 2020-21) convertint-se en el jugador espanyol amb més dianes en una temporada en el futbol lusità.

No obstant això, el ‘9’ del Gil Vicente no es va quedar ací. Aquesta campanya, el ‘Bou’ (sobrenom que li van posar en la pedrera del València per la seua bravesa) està tornant a lluitar per la ‘Bola de Prata’. Amb 13 gols, Navarro és el màxim realitzador del torneig al costat dels benfiquistes Gonçalo Ramos i Joao Mario. Paraules majors. “Sé que és molt difícil ser ‘pichichi’. Hi ha molt bons jugadors com Taremi, Ramos, Gonçalves… però es ací en la batalla i ho intentaré fins al final”, confessa a MARCA l’atacant espanyol.

El Gil Vicente té signat un contracte on a canvi d’emportar-se al futbolista gratis, el València es quedava el 50% d’una futura venda. Eixe percentatge anava baixant temporada a temporada fins al 40% que estava estipulat en l’últim mercat.

Ara mateix té una gran quantitat d’equips interessats i el Gil Vicente està demanant prop de 10 milions d’euros. Per a la pròxima temporada el percentatge baixa al 30%. És a dir, que si isquera per 10 milions al València li correspondrien 3 milions d’euros.

El futbolista finalitza contracte en 2024 i el Gil Vicente està tractant d’allargar la situació el màxim possible per a pagar un percentatje inferior al València. A més, volen ficar a jugadors en l’operació.