Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Getafe s’interessa per Jesús Vázquez

Per Marc Santiago · 22 Juny, 2023

La situació de Jesús Vázquez al València és complexa, el jugador encara és molt jove i vol gaudir de minuts per a poder créixer futbolísticament, però compartir posició amb José Luis Gayà provoca que el jugador no compte amb regularitat. Amb l’eixida de Toni Lato el jove lateral passaria a ocupar el rol de suplent del capità valencianista, però continuaria sense poder gaudir de moltes oportunitats per a demostrar la seua valia. Per aquest motiu, Jesús Vázquez no veuria amb mals ulls una eixida del club, ja ve en forma de cessió com en forma de traspàs.

El Getafe ja va intentar obtindre la cessió del jove futbolista valencià el passat mercat hivernal, però Gennaro Gattuso es va negar. Ara amb José Bordalás altra vegada als comandaments de l’equip “azulón”, aquest interés s’ha multiplicat, ja que el tècnic alacantí va ser un dels principals valedors de Jesús quan va estar a la banqueta valencianista, i estaria disposat a fer una oferta pel jugador.

El València encara està a l’espera de la tornada de la seua presidenta Lay Hoon, qui serà la que decidisca si acceptar seure’s a negociar amb el club madrileny pel jove valencianista. No es descarta que Jesús puga eixir en forma de cessió o de traspàs sempre que l’oferta siga satisfactòria per a totes les parts.