Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El Getafe s’interessa per Jason

Per Miguel Castells · 17 Juny, 2021

Històricament, València i Getafe han comptat amb una relació molt fluida a l’àmbit dels fitxatges. Els dos equips han realitzat una gran quantitat d’operacions els últims anys, i la de Bordalás suposa que hi haurà més durant este estiu. De fet, segons el diari Marca, el Getafe ha mostrat el seu interés en Jason.

El gest amb Bordalás

La incorporació de Bordalás al conjunt blanquinegre sense pagar res ha sigut un gest que el València ha valorat molt, i per tant, ara mateix l’equip madrileny té preferència sobre els jugadors que l’entrenador alacantí descarte per a la seua plantilla, i el més probable és que entre ells es trobe Jason.

La segona etapa

Seria la seua segona etapa a Getafe. A la primera, va ser titular gran part de la temporada i l’equip arribà a estar quart, és a dir, a posicions Champions, però el paró per la pandèmia va fer que Jason deixara de ser titular i que el Getafe no continuara amb ixa ratxa de resultats, fins al punt que no va classificar ni a Europa.

La idea del Getafe és mantindre el seu bloc, tot i que són conscients que quedar-se amb jugadors com Arambarri va a ser molt complicat, però als plans de Míchel entra incorporar a alguns jugadors del València. La relació Getafe – València està més viva que mai, i la primera eixida pot ser Jason.