Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  CRÒNIQUES  

El Getafe passa per damunt d’un València lamentable

Per Jorge Olmos · 08 Febrer, 2020

El València afrontava la important visita al Coliseum Alfonso Pérez de Getafe amb la intenció d’escalar en la classificació lliguera i oblidar la derrota copera a Granada.

Compassos inicials de molta disputa, on el Getafe ha anat imposant el seu joc des del primer minut, no deixant jugar al València amb una pressió intensa i que ha provocat moltes errades dels de Celades.

Totes les ocasions de la primera part han sigut per als locals, amb tres per a Jorge Molina, una per a Cucurella i una per a Maksimovic, que no han estat encertats davant un inspirat Jaume, el millor dels valencians. I és que el Getafe ha passat per damunt del València als primers 45 minuts, on el millor ha sigut el resultat.

Després del pas pels vestidors el partit ha seguit la mateixa tònica, amb un València inoperant i un Getafe que generava una ocasió darrere d’altra, fins que al minut 58 Jorge Molina ha aprofitat el rebot a l’enèsima parada de Jaume i ha fet el primer. I minuts després, el segon després de ballar a tota la defensa valenciana.

El València ha fet el ridícul i ha sigut mereixedor d’una clara golejada, més encara quan Florenzi ha sigut expulsat amb roja directa i Jaime Mata ha fet el tercer, culminant la golejada en un partit espantós que serà recordat molt de temps.