ACTUALITAT  

El Getafe presenta una oferta a Declan Frith per tres temporades

Per Mauro Pérez · 31 Maig, 2024

El Getafe ha traslladat una oferta de contracte de tres temporades, fins a juny de 2027, al futbolista Declan Frith. No obstant això, Frith està prioritzant al València CF, que té l’opció d’estendre el seu contracte actual fins a 2025. Este contracte expira el pròxim 30 de juny de 2024, i el València podria executar una clàusula de renovació per un any addicional. Mentrestant, Frith ha sigut inclòs en la prellista de la selecció sub-23 dels Estats Units, la qual cosa podria influir en la seua decisió final sobre el seu futur.

El Getafe ha mostrat un interés seriós a assegurar els serveis de Declan Frith, oferint-li un contracte que li mantindria en el club fins a l’estiu de 2027. Esta oferta reflecteix la intenció del Getafe d’enfortir la seua plantilla amb un jugador jove i talentós. Malgrat no debutar amb el primer equip, el Getafe vol fer-se amb els seus serveis, ja que veuen en ell un jugador de futur en la plantilla.

Malgrat l’atractiva oferta del Getafe, Frith dona prioritat al València CF, tal i com ha informat Salva Gomis. El València té la possibilitat d’exercir una clàusula d’extensió del seu contracte per un any addicional, fins a 2025. Esta decisió del València s’espera en els pròxims dies, i podria ser crucial per al futur de Frith.

A més de la seua situació contractual, Declan Frith ha sigut inclòs en la prellista de la selecció sub-23 dels Estats Units, la qual cosa destaca el seu creixent reconeixement a nivell internacional. Esta convocatòria podria augmentar el seu valor i atraure més interés d’altres clubs.

Frith i el seu agent estan a l’espera de la resposta del València, que determinarà els seus pròxims moviments. La decisió del València CF d’exercir o no la clàusula d’extensió serà un factor decisiu en l’elecció de Frith entre continuar a València o acceptar l’oferta del Getafe.