ACTUALITAT  

El Getafe fitxarà a un jugador del València Mestalla

Per Blanquinegres · 07 Gener, 2024

ÚLTIMA HORA: El Getafe fitxarà un jugador del València Mestalla

Jesús Santiago ‘Yellu’ té pràcticament tancada la seua eixida del València Mestalla per a posar rumb al Getafe. El migcampista està ultimant el seu eixida rumb al Coliseum per a retrobar-se amb el tècnic que li va fer debutar al València amb el primer equip: José Bordalás, segons ha informat Esports Cope València.

El jugador finalitzava contracte en el mes de juny i no hi havia molta confiança desde l´acadèmia respecte a la seua projecció en el primer equip. Després de que participara en tres partits amb Bordalás, la temporada passada no va tindre cap oportunitat en partit oficial, ni amb Gattuso ni després amb Rubén Baraja, al igual que esta mateixa temporada.

La irrupció d’altres jugadors en el centre del camp com Javi Guerra o Ali Fadal que va debutar amb el primer equip en la Copa del Rei ha provocat que perdera pes en els plans de futur del club de Mestalla. Per això, el València està obert a l’eixida de Yellu al Getafe ja que també ha tancat la cessió amb opció de compra de César Moreno procedent de l’Hèrcules.

El València CF està tancant els detalls de l’operació amb el Getafe ja que pretén guardar-se un percentatge d’una futura venda i també una sèrie de prima per rendiment del jugador.