La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Getafe espera poder fer oficial el fitxatge d’Alderete prompte
,

El Getafe espera poder fer oficial el fitxatge d’Alderete prompte

COMPARTIR

Omar Alderete podria convertir-se en una de les sorpreses d’este mercat d’estiu. El central paraguaià va fer una magnífica temporada amb el València CF, però tot fa indicar que no es quedarà en l’Hertha de Berlin.

Alderete va esperar al club de la Capital del Túria, però amb el canvi d’entrenador i d’estil han desestimat el seu fitxatge. A més d’açò, l’opció de compra de set milions i mig d’euros era prou elevada per a un València, que encara no pot inscriure a Samu Castillejo, el qual va arribar gratis al club. 

El Getafe prop de tancar a Alderete

L’opció de compra d’Alderete expirava en el mes de juny. Una vegada va passar la data, Alderete va començar a buscar altres opcions. El principal objectiu del central era tornar a la Lliga Santander, ja que ha rendit molt bé i s’ha sentit prou còmode. 

Per esta raó ha entrat en escena el Getafe. L’equip madrileny està molt interessat en el seu fitxatge i està negociant amb l’Hertha de Berlin. De fet, segons ha informat el periodista d’Onda Cero, Alberto Fernández, el Getafe espera poder tancar el fitxtage d’Alderete entre hui i demà. 

Alderete volia jugar en la lliga espanyola

En un prinicpi, i tenint en compte que el València no va pagar els 7,5 milions d’euros, l’oferta del Getafe va ser molt més baixa, sobre uns quatre milions d’euros. No obstant això, l’Hertha de Berlin tampoc vol vendre al central per un preu tan reduït. Les pròximes hores seran claus, però tot fa indicar que Omar Alderete tornarà a la Lliga Santander defensant els colors del Getafe.