ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Getafe “es carrega” a Quique Sánchez Flores i Bordalás es presenta com a candidat

Per Blanquinegres · 27 Abril, 2023

El Getafe ha anunciat la destitució de Quique Sánchez Flores després de 18 mesos al capdavant de la banqueta getafense en la qual ha sigut la seua tercera etapa com a tècnic blaver.

Ángel Torres ha pres la decisió en la jornada 31 després de la derrota davant l’Almeria. La decisió s’ha pres en les últimes hores després d’analitzar el president i la seua Junta Directiva la situació i, malgrat estar molt agraïts per la gesta de salvar a l’equip el curs passat quan vagava en el fanalet roig, s’ha arribat a un acord que la millor de les decisions era donar un canvi de rumb. Ara, el Getafe haurà de buscar un substitut per al duel enfront de l’Espanyol de dins de tres dies.

Els mals resultats i la falta de sintonia amb l’afició han sigut els desencadenants d’una situació que portava molt de temps coent-se. Torres s’havia resistit perquè el Getafe va arribar a reaccionar. No obstant això la crisi de resultat ha tornat i finalment s’ha pres la decisió de destituir a Quique.

Ángel Torres no ha tingut clar el substitut de Quique. El nom que està sobre la taula és el de José Bordalás, el tècnic alacantí que va retornar al Getafe a Primera i que li va portar a Europa, però una part dels pesos forts del vestuari van demanar al president en el seu moment que continuara apostant per Quique Sánchez Flores.