Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El Getafe denuncia al Madrid per alineació indeguda i podria perjudicar al València

Per Marc Santiago · 17 Maig, 2023

El Getafe CF ha presentat una denúncia al Reial Madrid per suposada alineació indeguda al Comité de Competició. Aquesta denúncia es basa en el fet que mentre el Madrid va realitzar el seu últim canvi, en el qual es retirava Asensio i entrava OdriozolaCamavinga va sol·licitar la seua substitució.

La polèmica està en que quan Camavinga demanava el canvi, Odriozola ja havia entrat al camp, el que significa que la substitució ja s’havia realitzat i, per tant, l’eixida d’Asensio del terreny de joc havia d’efectuar-se igualment. De confirmar-se,  significaria que el Madrid perdria 3 punts i la victòria passaria a ser del Getafe. El club blanc ja va patir un episodi similar en una eliminatòria de copa contra l’Alcorcón, on els exvalencianistes Denis Cheryshev i Rafa Benítez van ser protagonistes perquè el jugador rus no podia disputar minuts en competició copera a causa d’una sanció que va patir la temporada anterior per l’acumulació de targetes.

Aquesta situació, en cas de ser confirmada, perjudicaria el València, ja que situaria la zona de descens en 35 Punts, en lloc dels 34 en la que està actualment. El Getafe empataria a punts amb el València i se situaria en la posició número 15. El Madrid disposarà de 3 dies per a presentar al·legacions i el Comité de Competició estudiarà el cas amb deteniment.