Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El gest de Rafa Mir amb el València en Sevilla

Per Alex Alfaro · 11 Agost, 2023

Rafa Mir serà un dels jugadors en el dia de hui en el qual totes les mirades estaran portes. Al llarg de l’estiu ha sigut la prioritat màxima de la direcció esportiva per a la davantera, però de moment no es pot dir que les postures entre tots dos clubs es troben pròximes.

El València estava i està disposat a pagar tot el salari del jugador, no obstant això el Sevilla es mostra inflexible en la seua condició de pagar l’amortització anual del jugador a canvi de la cessió.

El destí ha volgut que hui el València s’enfronte precisament al Sevilla, i després d’una gran pretemporada del jugador nascut a Cartagena, hui serà fonamental per al Sevilla encara que no ix de titular.

Blanquinegres es troba a Sevilla i ha pogut veure que, mentre la resta dels seus companys ja estaven en vestuaris, Rafa Mir es va quedar en la gespa per a saludar a Lay Hoon, Javier Solís i Miguel Ángel Corona. No ha tingut temps per a mantindre una llarga conversa, però si que ha tingut aqueix xicotet gest amb la direcció del club a València.