Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El gest de Diakhaby contra La Liga i la Federació

Per Alex Alfaro · 28 Maig, 2023

Diakhaby ha tornat a demostrar ser un dels jugadors amb més personalitat del València C.F. Enmig d’una campanya des de Madrid per a tractar de fer veure al món que a València som racistes, Diakhaby ha volgut desmarcar-se d’una iniciativa de la RFEF ja que quan ell va patir el racisme en les seues carns, no va tindre el suport institucional d’absolutament ningú.

El futbolista del València va renunciar a posar amb la pancarta “Racistes, fora del futbol” de la campanya conjunta que han iniciat el Consell Superior d’Esports, LaLiga i la Federació Espanyola de Futbol, després de la repercussió mundial que han tingut els insults racistes contra Vinicius a Mestalla.

Diakhaby ha renunciat a posar amb la resta de futbolistes i àrbitres del partit, com s’aprecia en la imatge captada per Blanquinegres

Cal recordar que Diakhaby va denunciar un insult racista del jugador del Cadis, Cala en un partit disputat a porta tancada per les mesures sanitàries contra el Covid. De fet, el València va abandonar el terreny de joc -seguint el protocol contra el racisme- però va tornar a acabar el partit (amb Diakhaby en la graderia) davant l’amenaça de la pèrdua de sis punts.