Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El germà de Yunus Musah parla sobre les ofertes que ha rebut

Per Alex Alfaro · 09 Desembre, 2022

El germà de Yunus Musah ha parlat en declaracions per a Tribuna Deportiva sobre com ha viscut Yunus el Mundial i principalment el futur que li espera al València. El seu germà treballa i col·labora en la representació del futbolista i és una veu més que autoritzada per a parlar sobretot això.

Gattuso

“S’està trobant molt bé amb l’entrenador. Ha entés com juga el meu germà i on es troba millor. Li està donant tota la confiança i té a veure també amb l’experiència que té Gattuso com a futbolista. Li ha ajudat també com a persona, però tots els entrenadors li han ajudat a ser el futbolista que és ara. Amb Gattuso continuarà aprenent”

Possibilitat d’eixir a l’estiu

“Encara no tenim cap oferta formal per Yunus. Ell està bé a València i d’ací fins a l’estiu hi ha temps. Parlarem amb el club. No tenim pressa per a eixir de València. És una bona ciutat, un bon club.”

Cridades dels clubs

“Crec que quasi tots els jugadors que han jugat el mundial tenen molts ulls sobre ell. No tenim ofertes. Jo estic llegint molts interessos en els mitjans, està fent coses interessants per a cridar l’atenció. Però ja saps com són els periòdics. No puc dir si és veritat o no. No hem parlat amb el club de preus, depén d’ells. Si arriba alguna oferta, parlarem”

Renovació

“Renovem fa dos anys, en 2020. Ens queden 4 anys. Yunus i el club estan tranquils, encara queda molt. Estarem encantats de parlar amb València sí que ells ho volen fer. Som gent humil, no estem condicionats pels diners. Les nostres decisions no són pels diners”