Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El germà de Cavani li posa la camiseta de Boca Juniors al valencianista

Per Joan Marc García · 20 Juliol, 2023

Des que la temporada 2022-23 ha arribat a la fi, el futur d’Edinson Cavani ha estat a l’aire per diferents rumors que l’han situat lluny de Mestalla la pròxima temporada. Des de la pròpia directiva del València demanant-li al jugador que buscara una eixida fins a la infinitat de notícies que l’han situat a Boca Juniors, Nacional de Montevideo o el destí de moda: Aràbia Saudita.

I es que l’operació eixida és una situació límit, perquè tots sabem que aquest València necessita donar eixida a alguns per donar entrada a uns quants a cost zero. A la costera d’eixida de Paterna també hi ha altres jugadors com Yunus Musah,MamardashviliThierry o Samu Castillejo.

Respecte a Cavani, el cert és que les informacions proporcionades sobre el seu futur al llarg de l’estiu es troben a un mareig de rumors incerts. No obstant això, en les últimes hores s’han donat algunes situacions que situen l’urugaià molt lluny de poder continuar a València una temporada més.

I és que segons va informar anit el periodista argentí Gastón Edul, Edinson Cavani té les condicions acordades del seu contracte amb Boca Juniors des de fa deu dies. A més, el club llatinoamericà continua esperant que el mateix jugador force la seua eixida del club de Mestalla mitjançant la carta de llibertat. Per tant, arribats a aquest punt, podem afirmar que tant el club com el davanter no volen continuar junts la pròxima temporada.

Amb tot açò, Christian Cavani, germà d’Edinson, ha publicat un fotomuntatge del valencianista amb la camiseta de Boca Juniors a la xarxa social Instagram. «Dale, venite, Pela», ha escrit el germà del jugador.