ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El germà de Baraja parla sobre el futur de l’entrenador del València

Per Alex Alfaro · 02 Abril, 2023

Javier Baraja, germà de Rubén Baraja, ha concedit ja diverses entrevistes en les últimes setmanes per a parlar sobre sobre l’actual entrenador del València C.F. Aquesta vegada en unes declaracions per al Diario AS on ha parlat sobre tota l’actualitat esportiva que embolica al club de Mestalla

Com veu al seu germà?

El veig tranquil, conscient del que té entre mans. Les derrotes deixen un sabor amarg, però s’ha de centrar en lo sòlid que està sent l’equip, en les dos victòries a casa i en el fortí que ha tornat a ser Mestalla. Em quede amb la certesa que el València té capacitat per a salvar la situació. Serà bonic que Rubén siga l’artífex de tot això.

Possibilitat que puga entrenar en el futur

 

No sé si per la seua ment passa això. Com va dir en roda de premsa, ell venia a ajudar al València el temps que necessitara i això eren aquests cinc mesos. A partir d’ací, ja decidirà qui haja de decidir sobre el seu futur. Rubén entén que ara és el que necessita el València i ja veurem en un futur on arriba eixa relació. Espere que siga per a molts anys perquè el València necessita banderes del valencianisme. A més, sent Rubén el que ha sigut allí crec que es mereix un reconeixement com a tècnic. Però tornem a això d’abans, el futbol et posa en el teu lloc i al final els resultats manaran sobre la seua carrera.

 

Mes d’abril per al València

Un mes bonic. Són partits a cara de gos. Al final, quan hi ha tants implicats, alguna sorpresa ha d’haver-hi. Confie que el València, pel canvi que ha donat i la seguretat que té ara, puga eixir d’aquesta situació. No serà fàcil perquè hi haurà setmanes en les quals isques del descens i estigues eufòric i altres, com aquesta setmana, que estigues a baix perquè has perdut un partit. El que cal buscar és la regularitat, la confiança i que el jugador se senta alliberat per a executar el que li demanes.