+  ACTUALITAT  

El Gent va amb tot i el Zenit busca el ple de victòries

Per Pere Alapont · 09 Desembre, 2015

Les esperances de seguir en la Lliga de Campions per al València Club de Futbol no només passen pel que ocórrega esta nit a Mestalla, sinó que tots els aficionats valencianistes hauran d’estar molt pendents del que estiga succeint al Ghelamco Arena de Gante. Allí, l’equip local tractarà de guanyar al Zenit per tal d’assegurar-se la segona plaça del grup. Com ja s’ha repetit durant els últims dies, el València ha de guanyar sí o sí i esperar que els russos traguen algun punt de Flandes.

Les circumstàncies, però, no conviden a l’optimisme, ja que el Zenit ja està completament classificat com a líder després d’haver guanyat els 5 partits que ja s’han disputat. Això pot significar també, per què no dir-ho, que tractaran de buscar l’èpica i una nova victòria que certifique una fase de grups excel·lent.

La convocatòria de Villas-Boas reflexa la tranquil·litat amb què els seus viatgen a Bèlgica. Axel Witsel ja va forçar una targeta per a no estar esta nit i poder arribar net als huitens, i el davanter Hulk es troba en una situació pareguda i apunta a la banqueta. El Gent, per contra, es troba davant el partit més important de la seua història i va a anar amb tot.

El resultat del partit d’anada fou de 2 a 1 per als russos, però el Gent va arribar a empatar al marcador.