+  PRIMER EQUIP  

El futur d’Otamendi segueix sense esclarir-se…i la prèvia està en girar la cantonada

Per Pere Alapont · 05 Agost, 2015

Este dissabte serà un dia clau per al futur més immediat de Nicolás Otamendi al València Club de Futbol. Sense cap oferta oficial per ell a la taula i amb la prèvia de la Lliga de Campions cada vegada més a prop, el defensa argentí serà presentat, si res no canvia en les pròximes hores, davant una afició que s’ha mantingut dividida durant l’estiu respecte a la voluntat del jugador d’eixir de Mestalla.

L’afició, que és sobirana i que paga i pot expressar el que sent, és molt possible que expresse el seu malestar i reba de forma hostil al defensor, el qual no ha amagat des de final de temporada la seua voluntat d’eixir si arribava alguna oferta interessant per ell. En tot el seu dret estava.

Otamendi va quallar la temporada passada la millor campanya de la seua carrera. Sense lloc a dubte va contribuir al fet que el València fóra un equip sòlid en defensa i recuperara un caràcter que no lluïa des de feia anys. L’argentí i la seua celebració de la salutació militar es van convertir durant mesos en senya d’identitat de l’afició i la seua professionalitat no ha pogut posar-se mai en dubte, ni en estos últims dies quan ha tornat a entrenar amb la resta de companys i a participar en el partit contra l’Oporto. L’afició hauria de tindre molt present açò i respeta a un jugador que, si la cosa no fa un gir inesperat, seguirà vestint de blanc i de negre.