+  ACTUALITAT  

El futur del València es cuina a Singapur

Per Pere Alapont · 05 Març, 2015

El nou consell d’administració del València Club de Futbol, conformat després de la venta de l’entitat a l’empresari singapurès Peter Lim, es reuneix per primera vegada fora de la ciutat de València, a Singapur, precisament. Fins allí viatjà en la nit de dimarts el president executiu del club, Amadeo Salvo, per a sumar-se a la resta de l’equip administratiu, format en la seua major part per empresaris del país asiàtic, i tractar diversos assumptes de l’actualitat i el futur social, econòmic i esportiu de l’entitat valencianista.

Sobre el que precisa més urgència, el consell posarà sobre la taula el tema de les renovacions de José Luis Gayà i Dani Parejo, com també les de Piatti i Feghouli, estos dos últims en un moment especialment dolç al plànol futbolístic. D’altra banda, els resultats de l’equip, situat en llocs Champions amb prou diferència de punts dels seus perseguidors, fan que puga començar a planificar-se el València de la pròxima temporada pensant en els ingressos que suposarà per al club jugar de nou la màxima competició europea.

Al voltant del Nou Mestalla, la represa de les obres després de l’acord de fa uns dies entre Ajuntament de València i el club per al pagament del deute per la permuta del nou estadi és, probablement, l’assumpte més important que eixirà a relluir. Després del fixament dels terminis del pagament del deute amb l’Ajuntament, el València pot començar a planificar el nou començament de les obres de la que serà la major font d’explotació en un futur pròxim.