Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El futur de Nuno com a entrenador

Per Blanquinegres · 04 Juny, 2023

Nuno Espírito Santo va sonar com un dels possibles entrenadors una vegada es va produir l’eixida de Gennaro Gattuso del València. Era l’elecció de Peter Lim encara que amb una ràpida crida el màxim accionista del València es va donar compte que era completament inviable, a nivell econòmic, que fora el pròxim entrenador del València.

Rubén Baraja finalitza contracte el pròxim 30 de juny i com va avançar Cope i ha pogut confirmar periòdic, el València té decidit oferir-li la renovació. No obstant això, Baraja tindrà coses que dir en aquesta negociació i el València, si fora un club seriós, hauria de tindre preparats possibles noms per a tancar-los en el cas que l’operació de Rubén Baraja no fora a bon port.

No obstant això, sembla ser que novament l’opció de Nuno no podrà ser tampoc viable en aquest moment de la temporada. L’entrenador portugués, des de divendres passat, gaudeix de les seues vacances al seu país, centrat en la seua afició als cavalls. En l’horitzó està la seua última temporada a Aràbia

Nuno dirigeix a l’Al-ltthidad Jeddah, club que oficialitzarà prompte el fitxatge de Karim Benzema procedent del Reial Madrid. Benzema li va dir que estava molt il·lusionat amb la nova temporada i que li motivava molt guanyar una altra Champions, en aquesta ocasió l’asiàtica, per a afegir-la al seu palmarés i al del club que li ha signat.

Per a Nuno és, per descomptat, un reforç de luxe en una competició que ha dominat amb 24 victòries, 6 empats i dos derrotes. Tindre a una estrela com el ja exmadridista en el vestuari és un al·licient més per al tècnic, que tenia ofertes de diversos equips de la Premier, entre altres.