ACTUALITAT  FITXATGES  

El futur de Mamardashvili pasa per Anglaterra

Per Joan Marc García · 20 Abril, 2023

Giorgi Mamardashvili és una de les poques notícies bones del València CF en els darrers temps. El porter georgià va arribar al conjunt de Mestalla com a cedit a l’estiu del 2021, sent comprat el gener del 2022 per una cifra inferior al milió d’euros.

Degut a aquest gran rendiment, el club va renovar fa uns mesos al porter georgià fins a l’any 2027, amb una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros. No obstant, sembla que no serà un impediment perquè isca del València. I no perquè hi haga algun club disposat a pagar una suma tan alta pel georgià, sinó perquè, possiblement, el València accedisca a negociar i acabe accedint a una venda per un valor inferior. A més, aquesta quantitat podria ser inclús més baixa si el club no aconsegueix la salvació.

Amb només 22 anys, el porter del València ha cridat l’atenció de diversos clubs europeus, sobretot de la Premier League anglesa. Segons informa l’expert al mercat de fitxatges Fabrizio Romano, diversos equips capdavanters de la Premier League estan molt pendents. Concretament, aquests clubs són el Chelsea, el Tottenham i el Leicester City. Els dos primers estan monitoritzant el seu desenvolupament, esperant que arribe el mercat per fer una oferta a Mestalla. El Leicester ja ha fet un pas més: s’ha reunit amb Levan Seturidze, l’agent del futbolista.

Tot dependrà del Leicester City

El cas del Leicester City és complex. Els “foxes” han demostrat més interès que cap altre club pel seu fitxatge, però el futur del club és incert. En aquests moments, el Leicester és penúltim a la taula i acumula quatre derrotes consecutives i nou partits sense conèixer la victòria. Això sí, ara mateix estan a tan sols dos punts de la permanència, però les sensacions són negatives, amb la destitució de l’entrenador Brendan Rodgers. En cas de descens a Championship, el fitxatge de Mamardashvili seria molt complicat per part del Leicester City.