ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El futur de Kang In està en l’aire

Per Pablo Marquez · 25 Agost, 2020

Fa una setmana s’havia comentat que el València tenia un principi d’acord per a la renovació del jove futbolista de Corea del Sud, Kang In Lee. Segons altres mitjans, l’acord seria fins a l’any 2025.

No obstant això, segons ha informat Radiotaronja, el futur de Kang In encara no està clar. Cal recordar que termina contracte en 2022 i el València no vol un altre cas com el de Ferran Torres. Per això, vol lligar al futbolista amb un contracte més llarg.

KANG IN VOL JUGAR

Segons la informació de Radiotaronja, Kang In vol conéixer les oportunitats que tindrà esta temporada en el València. La idea del futbolista coreà és esperar al començament de la lliga per a veure si Javi Gracia compta amb ell.

Si l’entrenador del València decideix alinear a Kang In Lee, el jugador del València retornarà les conversacions amb el club, en el qual està des que era un xiquet. El jove futbolista del València no vol un augment de salari, sinó oportunitats i poder assentar-se en el primer equip del València.

Kang In espera que el València aposte per ell. El jugador vol sentir-se valorat i de moment, el club ja li ha inclòs com imatge de la campanya d’equipacions, però Kang In vol sentir-se important dins del camp.