Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El futur de Fran Pérez al València

Per Manel Rumbau · 31 Juliol, 2023

El València continua perfilant les eixides per tal de poder afrontar les entrades necessàries per a la pròxima temporada. I es que segons va informar Superdeporte fa unes setmanes, Fran Pérez es trobava a un pas d’eixir cedit a l’Elx durant una temporada. Amb contracte fins a 2026 amb el València, Fran necessita una eixida que li permeta créixer com a futbolista.

Des del club, no fa molt, hi havia consens per a facilitar la seua eixida. No obstant això, fa uns dies Rubén Baraja va frenar en sec l’eixida de Fran Pérez rumb a Elx perquè al tècnic li estan agradant molt les seues participacions aquesta pretemporada. Per tant, arribats a aquest punt, des del club no es descarta que es quede al València aquesta temporada.

Titular indiscutible a la pretemporada

Durant aquesta pretemporada, Fran Pérez ha demostrat ser un jugador indispensable per a l’equip. D’aquesta forma, ha sigut titular en els quatre partits disputats pel València durant la preparació, sols sent igualat per l’únic fitxatge del club de Mestalla fins ara, Pepelu. I es que malgrat haver tingut un acord tancat amb l’Elx al començament de l’estiu, de moment, es un home imprescindible per a Baraja. 

Açò, res més lluny de la realitat, arriba després que el València haja quedat molt tocat a les bandes amb les eixides de Samu Lino i Justin Kluivert. A més, cal tindre en compte la més que possible eixida de Samu Castillejo, pel que Fran Pérez ha pogut guanyar importància en aquesta posició.

Sense novetats respecte el seu futur

Segons ha pogut saber Blanquinegres, pel moment no hi ha novetats respecte el futur de Fran Pérez al València. Es cert que el club de Mestalla treballa, des de principis de mercat, en l’incorporació de jugadors de banda com Sergi Canós, però no es conéix ni molt menys on acabarà jugant Fran la pròxima temporada.