Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El futbol europeu fixa la mirada en Ferran

Per Josep Prats · 18 Novembre, 2019

El València ha mogut fil per a la renovació de Ferran, el qual finalitza contracte el 30 de juny de 2021 i que té una clàusula de 100 milions d’euros. El jugador ha explotat en este últim mes de competició i els seus dos últims partits han sigut els més complexos com a jugador professional, i el més important que ha aconseguit el jove de Foios és ser un futbolista atrevit, ràpid i desequilibrant.

Mateu Alemany va ser el principal valedor del futbolista i el qual va apostar de forma firma per al primer equip. Segons ha informat Héctor Gómez, Alemany va frenar l’eixida de Ferran al Barça per 8 milions.

Al tornar del Mundial de l’Índia, Ferran es va incorporar al treball del primer equip amb Marcelino, i a finals del mes de gener va firmar el seu primer contracte com a jugador del primer equip. El jugador de Foios no ha tingut la major relació possible amb el tècnic asturià, malgrat que Marcelino sempre quedarà marcat en la seua carrera futbolística com el que va fer debutar en primera. No obstant això, el mètode de treball de Marcelino amb els joves era extremadament exigent i poc amable. De fet, l’estiu passat Marcelino no s’oposava a l’eixida de Ferran cedit i el jugador va estar a res d’eixir a un equip alemany, però Lim es va negar rotundament perquè volia apostar per ell i per Kang In.

L’arribada de Celades al club ha sigut una benedicció per a Ferran perquè ha trobat un entrenador amb el qual té un tracte diferent amb ell i que des del primer moment li demana que siga ell. Eixe canvi de mentalitat de Ferran ha sigut clau per a la millora del rendiment, tant que fou clau per a remuntar un partit de Champions, col·locant al València a una victòria dels huitens de final.

La negociació ha començat, les parts saben el que volen i el jugador està en un estat de forma pletòric. Tot el temps que s’allargue, el València hi haurà de posar més diners sobre la taula per a aconseguir que Ferran es quede.