ACTUALITAT  Sin categoría  

El fundador d’Herrero Brigantina està acusat d’una suposada estafa piramidal

Per Alejandro Fernandez · 27 Novembre, 2023

El fundador de l’empresa que va patrocinar al València CF, Herrero Brigantina, durant la temporada passada (2022/2023) està acusat d’una suposada estafa piramidal i es troba fugit a Colòmbia amb 27 milions d’euros i 20 cotxes, segons ha informat el periòdic El Español.

Herrero Brigantina es va convertir a l’agost de 2022 en “Premium Plus Partner” i “Back of Shirt Partner” del València. Des d’eixe instant, el club valencianista portava la publicitat de l’empresa de mediació asseguradora en les camisetes dels partits i dels entrenaments del primer equip i del València Mestalla en la part posterior.

Per problemes de l’empresa relacionats amb la suposada estafa, el València va veure perillar el seu patrocini amb aquesta empresa fins a l’últim moment. Segons la informació de El Español, Juan González Herrero, el fundador d’Herreros Brigantina, i el seu conglomerat estan sent investigats per la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) de la Policia Nacional, per l’Audiència Nacional, i també per la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions (DGSFP), que depén del Ministeri d’Economia.

Fins al moment, més de mil inversors reclamen els seus diners a l’empresa Herrero Brigantina, i segons la informació, més d’un centenar d’ells s’han unit en una plataforma d’afectats per a exigir els seus diners a la companyia.

Juan González Herrero podria trobar-se a Colòmbia perquè el roaming del seu telèfon mòbil es connecta des del país sud-americà, tal com han informat les fonts consultades per El Español. Diversos despatxos d’advocats han interposat denúncies per suposats delictes com a falsedat documental, estafa agreujada i piramidal, apropiació indeguda i organització criminal