ACTUALITAT  

El fort comentari de Paco López a Hugo Duro en l’entrada als vestuaris

Per Manel Rumbau · 06 Novembre, 2023

El València – Granada, tot i no ser molt productiu pel que respecta a la faceta ofensiva, el cert és que si va tindre polèmica. Molta polèmica. Res més lluny de la realitat, s’ha conegut durant aquesta vesprada que el Granada durà a terme una queixa al CTA i demanarà els àudios entre l’àrbitre i el VAR durant el penal que es va assenyalar sobre Hugo Duro a Mestalla.

Ahir, poc després d’aquest fet, Paco López, entrenador del Granada, i Hugo Duro, davanter del València, van mantindre una forta discussió a la porta d’accés al túnel de vestuaris. Eixa baralla, finalment, va acabar per provocar una “tangana” entre diversos jugadors i tècnics de tots dos equips, amb els nervis dels nassarites a flor de pell després del polèmic penal assenyalat a favor del València en el minut 49 de la primera meitat.

Durant el transcurs de la mateixa, i tal com s’ha donat a conéixer en les últimes hores per mitjà del programa Super 8 de DAZN, Paco López va arribar a amenaçar l’atacant valencianista després que aquest últim li manara, suposadament, callar. La reacció del tècnic de Silla, en paraules, va ser la següent: “Com em tornes a manar callar, et trenque la cara”.

L’entrenador del Granada va recordar l’episodi en roda de premsa

Una vegada finalitzat el partit, el preparador valencià tractaria de rebaixar els fums de l’assumpte amb un missatge més tranquil cap al jugador del València. “Crec que Hugo Duro és un molt bon jugador, però ha de saber respectar els entrenadors rivalsNo pot manar-me callar com ho ha fet al final de la primera part“, va destacar.

A més, pel que respecta a l’actuació arbitral, Paco López va mostrar la seua indignació assegurant que “és increïble. L’àrbitre que està en el VAR, no sé si el Granada li ha fet alguna cosa. El penal és de risa, el teatre d’Hugo Duro és de risa, no sé com un àrbitre pot pitar això. No sé quin és el criteri que utilitzen els àrbitres. He sigut un autèntic defensor dels àrbitres i del VAR, però crec que ja està bé”.