ACTUALITAT  FITXATGES  

El fixatge de Luís Rioja podria tancar-se esta setmana

Per Joan Marc García · 01 Juliol, 2024

El València continua avançant en l’operació de Luis Rioja i continua sent optimista per a tractar de tancar-ho abans que comence la pretemporada. És una de les exigències de Rubén Baraja i ara és torn del club per a retornar-li la bona faena que ha fet.

El jugador de l’Alabés continua sent la primera opció del València per a reforçar la banda. La renovació de Rubén Baraja fins al pròxim 30 de juny de 2026 va reforçar encara més l’objectiu. L’andalús de 30 anys encaixa a la perfecció en el perfil de futbolista amb experiència i nivell competitiu que va demanar el Pipo durant les primeres reunions de planificació amb el club. Per això, Rioja continua sent el primer de la llista en la banda.

El club de Mestalla ha fet un pas important en els últims dies. Segons ha informat Tribuna Deportiva, s’ha comunicat a Luis Rioja que s’abordarà el seu fitxatge amb l’Esportiu Alabés abans de l’inici de la pretemporada.

L’acord entre els clubs sembla estar en les seues etapes finals, i llevat que Peter Lim expresse el contrari, el fitxatge de Rioja hauria de tancar-se esta mateixa setmana. Esta incorporació s’emmarca en el pla de l’equip ché per a satisfer les necessitats de Baraja i enfortir la banda de cara a la pròxima campanya.