Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  VCF MESTALLA  

El fitxatge del Mestalla per a suplir a Joseda

Per Alejandro Fernandez · 02 Gener, 2023

El València tanca l’arribada de Carlos Alemán, lateral dret de 18 anys, que arriba procedent de les categories inferiors del RCD Espanyol, considerada una de les millors del país, després de la marxa de Joseda Menargues a la UD Ibiza de la Lliga SmartBank. El club valencianista va intentar el fitxatge el passat mercat d’estiu, però finalment no es va arribar a produïr.

El jugador català, internacional sub-19 amb la Selecció Espanyola acabava contracte amb l’Espanyol al juny d’enguany, i ha fitxat pel València fins a 2026. L’Espanyol es guarda un percentatge d’un 10% en una futura venda del jugador que arriba al filial del València a la recerca de l’ascens a la Primera Federació.

Carlos Alemán s’ha despedit així de la que ha sigut la seua casa durant set anys:

Hola pericos. 

Després de quasi 7 anys, em toca dir adeu a la qual ha sigut la meua casa des del primer dia que vaig entrar. Després de tants anys vivint experiències úniques amb els meus companys, pose camí cap a una nova aventura, nous reptes i una nova etapa en la meua vida.

Vull donar gràcies de cor a tots els companys que he conegut ací i que des del primer moment m’han fet créixer, i ser cada dia una mica millor en tots els aspectes de la vida. Tots són part del meu creixement personal, i tots m’han ajudat a complir somnis únics i viure experiències inimaginables.

Com no, agrair també a tots i cadascun dels membres del staff esportiu que m’han format, i m’han ajudat a ser millor futbolista i persona.

També, per descomptat, vull donar les gràcies a totes i cadascuna de les persones que formen el club, la labor del qual, encara que no tan visible i no menys important, ens facilita molt el nostre treball diari.

Tots ells ja formen part de la meua vida per sempre.

I gràcies als més imprescindibles en tot això, els meus amics, i sobretot a la meua família, els qui han sigut un suport incondicional en el meu dia a dia, tant en els moments bons, com en els moments difícils i complicats que m’ha tocat viure.

Gràcies per tot família perica!

El València ha comunicat així el seu fitxatge: