ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El fitxatge de Lerma es complica

Per Blanquinegres · 03 Agost, 2021

El mercat avança i ja queden menys dies per al seu tancament. El moviment que tots els clubs esperaven no està arribant i, de fet, són molts els que ni tan sols puguen inscriure a tots els seus futbolistes per a la primera jornada de Lliga. Aquesta és l’única raó per la qual es confia que en uns dies es desbloquege totes les operacions que ara estan en l’aire.

En clau valencianista, una és la del jugador colombià del Bournemouth Jefferson Lerma. Davant la impossibilitat de fitxar a Mauro Arambarri pel seu alt cost, el València CF va activar l’opció B amb Lerma fa unes setmanes. Al principi, es va trobar amb el rebuig dels anglesos, que dies després van demanar prop de 25 milions pel colombià. No obstant això, la situació del mercat i la falta d’interessos pel jugador van canviar l’opinió de Bournemouth, que va començar a veure amb bons ulls desprendre’s de Lerma amb una cessió remunerada i una opció de compra obligatòria d’uns 15 milions d’euros.

Aquesta situació beneficiava als valencianistes, però tampoc molt més. Durant tot l’estiu, el València CF ha sigut clar quant al mercat: o ixen futbolistes o no és possible acceptar una operació que obligue a pagar al moment. La llista de jugadors que estaven predestinats a eixir no s’està activant, per la qual cosa el club de Mestalla continua esperant moviments per futbolistes com Guedes, Diakhaby, Sobrino, Cheryshev o Cillessen, entre altres.

A més, aquesta posició de força que el València CF tenia amb Lerma (el jugador vol vindre i el Bournemouth posava facilitats) s’està complicant: segons informa el periodista Pipe Sierra, en les últimes hores un equip de la Premier League s’ha interessat en el migcampista, i la seua idea és la d’oferir seriosament per a emportar-se al jugador colombià. El València CF ha de resar perquè el mercat s’active i tinga opcions de frenar aquest tipus de situacions: s’escapa Arambarri, però no pot passar el mateix amb Lerma.