Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El fill de Gattuso fitxa pel València C.F

Per Alex Alfaro · 17 Novembre, 2022

L’Acadèmia del València CF va incorporar en les últimes setmanes a Francesco Gattuso, migcampista de la generació 2007 i que després de rebre l’aprovat de la Federació, ja té fitxa per a poder competir en el Cadet A en Lliga Autonòmica als ordes de José Luis Bravo.

Francesco va arribar este estiu a València al mateix temps que el seu progenitor, Gennaro Gattuso, i després d’unes setmanes de proves el club ha procedit a realitzar-li fitxa federativa per a veure-lo també en competició. En estes primeres setmanes tan sols ha tingut oportunitat de jugar algun amistós, però d’ara en avant podrem veure-lo en acció  en lliga regular al migcampista italià.

Com el seu pare, Francesco juga en el centre del camp, ho pot fer tant de sis com de huit, però en ell destaquen sobretot virtuts com el físic i el poder. La seua presència (entorn del metre huitanta) fa que en el centre del camp siga un futbolista que es fa notar. Amb una qualitat tècnica notable, Francesco Gattuso és capaç tant d’organitzar com de destruir. El seu caràcter sembla hereditari perquè té arpa i molta força.

Encara li falta ritme, i això fa que de moment no se li haja pogut veure al 100% el potencial que té, però en les pròximes setmanes s’espera que estiga totalment adaptat al que el tècnic demana en un Cadet A que és tercer classificat amb 27 punts en 11 jornades i que està a 6 punts d’un Vila-real que és líder amb ple de victòries.