ACTUALITAT  FITXATGES  

El Feyenoord realitza una oferta per Kang In

Per Miguel Castells · 23 Juny, 2022

El València es va desfer de Kang In Lee la temporada passada per a poder incorporar a Marcos André. El sur coreà ocupava el tercer lloc d’extracomunitaris que el club tenia previst per al davanter brasiler, i és per això que li donà la carta de llibertat per a anar-se’n gratis al Mallorca, tot i que era un dels projectes de pedrera més interessants de l’entitat blanquinegra.

Un gol i tres assistències

Un any després, els camins de Kang In i el Mallorca és separaran quasi segur. El migcampista no ha comptat amb la regularitat que li hauria agradat a un equip que ha estat molt prop de baixar a segona, per tant, es pot assegurar que no ha sigut un bon any per a ell. En tota la temporada tan sols ha sumat un gol i tres assistències.

Oferta formal

D’esta manera, segons Marca, hi ha molts equips interessats en la situació de Kang In, però tan sols un ha presentat una oferta formal: el Feyenoord. El migcampista és un desig de la secretaria tècnica del club holandés, ja que encara consideren que poden traure la seua millor versió. El talent és indubtable, falta aprofitar-lo.

Canvi de competició

Així, l’aventura de Kang In a la lliga espanyola una vegada abandonà el València és possible que tan sols dure un any. A les illes no ha tret tot el seu potencial i un canvi de competició pot ser el que necessita per a trobar-se amb el seu futbol. Mentrestant, el Feyenoord pregunta per ell, conscient que si ix bé la jugada té un futbolista per a molts anys.