La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Fenerbahce, prop de fitxar a Maxi per 8 milions
,

El Fenerbahce, prop de fitxar a Maxi per 8 milions

COMPARTIR

Minut 73. Gattuso prepara un triple canvi i un dels futbolistes que entra a la gespa és Maxi Gómez. L’uruguaià disputà més de 20 minuts, tot i que tots els rumors que l’envolten el situen fora del València, ja que és una venda necessària per a alliberar espai al Fair Play Financer, i a més a més ocupa una posició d’extracomunitari.

8 milions

Doncs bé, des de Turquia afirmen que el Fenerbahce està prop de firmar al davanter. Segons Sporx, l’oferta que ha acontentat al València són 8 milions d’euros més un 20 % de la futura venda. D’altra banda, el seu salari serà de 2,5 milions d’euros, és a dir, superior al que té ara a la capital del Túria.

Arthur i Denayer

La venda de Maxi Gómez podria permetre al València tractar de firmar a Arthur. Gattuso vol un central i un migcampista (com a mínim) i sense Maxi hi hauria diners per a incorporar a un nou futbolista i una posició d’extracomunitari que podria ocupar el mateix Arthur. A la defensa, l’escollit per la secretaria tècnica és Denayer.

Tan sols queden setze dies perquè finalitze el mercat i el València encara ha de fer els deures, però a la primera jornada ha aconseguit els tres punts. Si firma un bon mes d’agost i arriben els reforços es podrà parlar d’Europa, de moment, Gattuso haurà de fer miracles.