+  PRIMER EQUIP  

El Fenerbahçe estaria disposat a oferir 10 milions per Feghouli

Per Blanquinegres · 12 Agost, 2015

Segons apunten mitjans de Turquia, el conjunt turc, Fenerbahçe tindria preparada una oferta propera als 10 milions d’€ per Sofiane Feghouli. Recordar que el jugadors algerià es troba a 1 temporada d’acabar la seua vinculació amb el VCF i la renovació tot i la visita dels seu agent a principis de setmana es troba prou enquistada.

El VCF sense cap tipus de presa es planta en 10 milions mínims per a qualsevol equip que vullga portar-se al jugador.

Estes novetats al respecte podria llegir-se de dos maneres. Realment existeix eixe suposat interès del otomans o simplement és una estratègia per part del jugador per accelerar la renovació a qualsevol preu.

Esportivament el projecte turc és prou suculent veient els noms arribats, Van Persie, Diego, Nani… Però cal recordar que la setmana passada van ser eliminats a la tercera ronda de classificació a la Lliga de Campions davant el Shakthar Donetsk, cosa que ha colpejat durament a l’entitat.

Finalment a falta de vore en que queda la oferta, la voluntat del jugador sempre ha sigut la de seguir al Club blanquinegre. Soso va arribar a la Capital del Túria fa 4 anys procedent del Grenoble a cost 0 i pot dir que des de la temporada passada és quan realment ha a trobat el seu lloc al Club valencianista.