Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El FC Barcelona ofereix a Monchu en l’operació Rodrigo

Per Blanquinegres · 26 Gener, 2020

Els últims dies de mercat l’aficionat valencianista els està vivint com en estiu amb la possible venda de Rodrigo Moreno com a possible colp a les aspiracions valencianistes.

Des de fa uns dies, la necessitat del FC Barcelona de trobar un nou, ha començat una negociació entre el club català i el valencià per tal d’arribar a un acord per la venda del jugador internacional.

Des de València poden fer poc o res per tal de frenar la venda del jugador ja què la negociació es du des de Singapur amb Jorge Mendes i Peter Lim al capdavant.

Peter Lim no baixa de 60

Els problemes del València CF amb els comptes anuals fan que el club haja d’optar a la venda de jugadors per a quadrar balanç abans del 30 de juny. És per això que el màxim accionista busca com en estiu una gran venda que dóna tranquil·litat als comptes del conjunt de Mestalla.

Des que va començar la negociació el FC Barcelona va deixar latent que no pot arribar a les pretensions econòmiques de Lim i és per això que busca altres opcions com cessió amb opció de compra o la inclusió dels jugadors.

Monchu oferit per abaratir costos

El FC Barcelona necessita un 9 i és per això que apreta per Rodrigo Moreno però al mateix temps vol abaratir operació amb la inclusió de jugadors.

L’últim que han volgut incloure és Monchu, un migcampista del filial. També han volgut incloure a jugadors com Carles Perez o Wague.

Un oferiment que indigna als aficionats

Els aficionats valencianistes volen una postura dura del club valencià per la possible venda d’un dels capitals del club.

La venda amb possible cessió i ara l’oferiment de jugadors del filial i que no conten per a Setien estan indignant i molt als aficionats.