La millor informació del ValènciaCF en valencià

El director esportiu del Leeds United parla sobre Gonçalo Guedes
,

El director esportiu del Leeds United parla sobre Gonçalo Guedes

COMPARTIR

El València té a Gonçalo Guedes en el mercat. El club de la Capital del Túria té el Fair Play Financer excedit i necessita vendre per a poder tancar operacions que ha demanat Gennaro Gattuso. Pel que respecta a Gonçalo Guedes, el portugués és el futbolista amb més valor de mercat de la plantilla. Per este motiu, el València està a l’espera de rebre una bona oferta per ell. 

L’interés del Leeds en Guedes

Ara mateix, el director esportiu del Leeds United, Víctor Orta, ha parlat amb els companys de Ràdio Marca en una entrevista en la qual ha eixit el nom de Gonçalo Guedes. Diversos mitjans van informar que el club anglés estava interessat en el davanter del València. 

No he parlat en la meua vida amb Gonçalo Guedes, ni amb el seu entorn, ni amb el València. Qui ha escrit eixa notícia està equivocat, perquè tot el món sap que el recanvi de Raphinha va ser Luís Sinisterra, futbolista del Feyenoord i ja està amb nosaltres.

Gattuso sap que el València vol vendre a Guedes

D’altra banda, Gennaro Gattuso és conscient que el València està tractant de vendre a Guedes. El tècnic italià sap que és un jugador diferencial i que és un dels pocs futbolistes de la plantilla que podrien eixir per una gran xifra. Per això, Gattuso no s’oposa a la marxa de Guedes. Això sí, l’entrenador del València no vol una plantilla prou debilitada i ha demanat reforços per a cobrir la marxa del portugués. 

Guedes vol jugar el Mundial 

Per la seua part, Gonçalo Guedes està tranquil. El portugués va mostrar el seu millor nivell la passada temporada. Guedes està content en València i està aprenent molt amb Gattuso. No obstant això, un futbolista del seu nivell vol jugar en Europa, però no forçarà la seua marxa. 

A més d’açò, Guedes és conscient que en el mes de novembre es disputarà el Mundial. El davanter vol anar convocat amb la selecció de Portugal. Per esta raó, Guedes està pendent del mercat per a veure quins són els equips que es podrien interessar per ell.