ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Director Esportiu de l’Elx parla sobre l’arribada de Fran Pérez

Per Alex Alfaro · 18 Juliol, 2023

Mauro Òbol ha sigut l’encarregat de presentar a Miguel San Román com el tercer fitxatge de la nova temporada. Davant les preguntes dels periodistes, un dels temes que s’han posat damunt de la taula ha sigut el de Fran Pérez, que és un dels fitxatges que ara mateix es troben en estand by en terres alacantines.

L’eixida del fill de Rufete està a l’espera que Sergi Canós desembarque a València perquè Baralla no es quede sense efectius de mig camp cap avant: “Com vaig dir, les negociacions porten el seu temps i només queda algun inconvenient per part del València, però per part nostra està avançat i només depén del fet que el seu club el desbloquege”.

Sergi Canós no viaja als Estats Units

El Brentford FC ja està als Estats Units per a disputar la Premier League Summer Sèries i ha viatjat sense Sergi Canós, tal com ha informat Deportes COPE València

D’esta manera, Sergi Canós no participarà en els tres amistosos que disputarà el Brentford a Amèrica del Nord entre la setmana de 23 i 30 de juliol. L’extrem està a l’espera de desbloquejar el seu eixida rumb a València després de donar el ‘sí’ al club de Mestalla.

El Brentford continua volent ingressar una xicoteta quantitat econòmica per l’eixida de Canós mentre que el València CF preten traure al de Nules a cost zero i donar-li un percentatge d’una futura venda. A més, l’arribada de Canós al València CF és clau per a desbloquejar la cessió de Fran Pérez a l’Elx.

Amb el quadre anglés ha disputat 249 partits (amb 36 gols i altres 33 assistències), però l’extrem de Nules (Castelló) ha entés que el seu cicle a Anglaterra, on va arribar en 2013, s’ha acabat.